Ofertă Realizare Magazin Online fără limita de produse, complet administrabil.
Oferta Realizare Magazin Online este foarte căutată pentru că oferă clienților posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse în comparație cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilităților si a angajaților.

Un alt beneficiu major este reprezentat de un număr nelimitat de clienți ce pot fi atinși, atât pe plan național cât și internațional. Magazinul poate fi administrat complet 24/7 direct de către client, cu un control total asupra stocurilor si comenzilor.

Comandă magazinul online și începe să vinzi mai mult
Vă stăm la dispoziție și vă oferim servicii profesionale de web design, de realizare unui magazin online pentru asigurarea prezentei activității dumneavoastră în mediul online într-un mod profesional, care poate fi o soluție eficientă pentru aceste timpuri dificile, soluție ce vă permite să ajungeți ușor la clienții dvs.
e-commerce-1024x683 (1)
www.DigitalizareNationala.ro
De ce să alegi oferta GOSHOP?
1.

Informații bine structurate

Management-ul datelor din magazin devine simplu . Crearea de produse, categorii, atribuții, filtre și variațiuni sunt operații clare, doar la un click distanță.

2.

Design unic

Fiecare proiect de e-commerce are propria tematică și domeniu de activitate pentru care realizăm un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.

3.

Magazin responsive

Reprezintă capacitatea magazinului de a-și transforma designul și formatul conținutului, astfel încât să îmbunătățească parcurgerea informației pe desktop, tabletă și telefon.

4.

Consultanță & suport

Oferim sprijin în planificarea structurii magazinului și a designului. Vă arătam cele mai bune practici online și ținem legătura și după finalizarea proiectului pentru suport.

2_landing
SECURIZARE
Funcționalități utile

Implementare plată online

Implementare plată online, testarea si verificarea modului de plată online și semnalarea serviciului în magazin.

Certificare SSL

Criptează informații și conferă securitate. Atunci când este activ in domeniul magazinului, în loc de http:// devine https:// și aduce o îmbunătățire majoră pentru SEO.

Mentenanță & administrare

Dacă doriți ca noi să supraveghem funcționalitatea magazinului, timpul de încărcăre și chiar să actualizam o parte din conținutul magazinului, puteți opta pentru acest serviciu.

Clienți mai mulți
Costuri scăzute la chirie
Simplu de administrat
Vânzări Nonstop
GOSHOP
De ce este important să ai un magazin online?
Sectorul comerțului electronic crește rapid și constant: un număr din ce în ce mai mare de clienți fac cumpărături pe Internet și tot mai multe companii profită de această oportunitate pentru a-și extinde afacerea. Nu aștepta!

Ofertă magazin online complet!

Deschide un magazin online cu sute de funcționalități, ușor de administrat, optimizat SEO onepage și pregătit pentru vânzări online.

Domeniu.ro, găzduire si SSL

Domeniu .ro și găzduire SSD, încărcare rapidă, spațiu de stocare 5GB, trafic nelimitat, până la 5 adrese de email, certificat de securitate SSL. Pentru prelungirea serviciilor se achită anual 150€.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO onepage, unul din cele mai importante aspecte în realizarea unui magazin, acesta are un rol decisiv pentru apariția magazinului în rezultatele motoarelor de căutare.

Consultanță & suport

Oferim sprijin în planificarea structurii magazinului și a designului. Vă arătăm cele mai bune practici online și ținem legătura și după finalizarea proiectului pentru suport.

Design unic

Fiecare proiect de ecommerce are propria tematică și domeniu de activitate pentru care realizăm un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.

Magazin administrabil

Puteți administra singuri conținutul, produse, pagini, meniuri, slide-uri și secțiuni din magazin prin interfața de administrare în limba română.

Facebook business

Pagina facebook business se realizează cu un design asemănător magazinului, sunt introduse toate informațiile firmei, se încarcă imaginile disponibile în albume și o conectăm cu site-ul.

Magazin responsive

Reprezintă capacitatea magazinului de a-și transforma designul și formatul conținutului, astfel încât să îmbunătățească parcurgerea informației pe desktop, tabletă și telefon.

User friendly

Când realizăm un proiect îl gândim ca și cand noi am fi vizitatorii magazinului și potențialii clienți. Atât designul magazinului, cât și structura trebuie să fie ușor de înțeles și de folosit.

Realizare Logo

Creăm logo-ul afacerii dumneavoastră  și introducem datele de contact, încadrate în designul folosit pentru magazin, astfel încât să se mențină identitatea vizuală.