Oferta Realizare Magazin Online Timisoara este fără limita de produse, complet administrabil.
Oferta Realizare Magazin Online Timisoara este foarte căutată pentru ca oferă clienților posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparație cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilităților si a angajaților.

Un alt beneficiu major este reprezentat de un număr nelimitat de clienți ce pot fi atinși, atât pe plan național cat si internațional. Magazinul poate fi administrat complet 24/7 direct de client, cu un control total asupra stocurilor si comenzilor.

Comanda magazinul online si începe sa vinzi mai mult
Va stăm la dispoziție si va oferim servicii profesionale de web design, Oferta Realizare Magazin Online Timisoara pentru asigurarea prezentei organizației in mediul online intr-un mod profesional, ce poate fi o soluție eficiența pentru aceste timpuri dificile, soluție ce va permite sa ajungeți ușor la clienții dvs.
www.DigitalizareNationala.ro
De ce să alegi oferta GOSHOP?
1.

Informații bine structurate

Management-ul datelor din magazin devine simplu . Crearea de produse, categorii, atribute, filtre si variațiuni sunt operații clare, doar la un click distanta.

2.

Design unic

Fiecare proiect de e-commerce are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.

3.

Magazin responsive

Reprezintă capacitatea magazinului de a-si transforma designul si formatul conținutului, astfel încât sa îmbunătățească parcurgerea informației pe desktop, tableta si telefon.

4.

Consultanta & suport

Oferim sprijin in planificarea structurii magazinului si a designului. Va arătam cele mai bune practici online si ținem legătura si după finalizarea proiectului pentru suport.

SECURIZARE
Funcționalități Necesare

Implementare plata online

Implementare plata online, testarea si verificarea modului de plata online si semnalarea serviciului in magazin.

Certificare SSL

Criptează informații si conferă securitate. Atunci când este activ in domeniul magazinului, in loc de http:// devine https:// si aduce o îmbunătățire majora pentru SEO.

Mentenanta & administrare

Daca doriți ca noi sa supraveghem funcționalitatea magazinului, timpul de încărcăre si chiar sa actualizam o parte din conținutul magazinului, puteți opta pentru acest serviciu.

Clienți mai mulți
Costuri scăzute la chirie
Simplu de administrat
Vânzări Nonstop
GOSHOP
De ce este important să ai un magazin online?
Sectorul comerțului electronic crește rapid și constant: un număr din ce în ce mai mare de clienți fac cumpărături pe Internet și tot mai multe companii profită de această oportunitate pentru a-și extinde afacerea. Nu aștepta!

Oferta Realizare Magazin Online Cluj complet!

Deschide un magazin online cu sute de funcționalități, ușor de administrat. optimizat SEO onepage si pregătit pentru vânzări online.

Domeniu.ro, găzduire si SSL

Domeniu .ro si găzduire SSD, încărcare rapida, spațiu de stocare 5GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, certificat de securitate SSL. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual 90€.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui magazin, acesta are un rol decisiv pentru apariția magazinului in rezultatele motoarelor de căutare.

Consultanta & suport

Oferim sprijin in planificarea structurii magazinului si a designului. Va arătăm cele mai bune practici online si ținem legătura si după finalizarea proiectului pentru suport.

Design unic

Fiecare proiect de ecommerce are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.

Magazin administrabil

Puteți administra singuri conținutul, produse, pagini, meniuri, slide-uri si secțiuni din magazin prin interfața de administrare in limba romana.

Facebook business

Pagina facebook business se realizează cu un design asemănător magazinului, sunt introduse toate informațiile firmei, se încarcă imaginile disponibile in albume si o conectam cu site-ul.

Magazin responsive

Reprezintă capacitatea magazinului de a-si transforma designul si formatul conținutului, astfel încât sa îmbunătățească parcurgerea informației pe desktop, tableta si telefon.

User friendly

Cand realizam un proiect il gandim ca si cand noi am fi vizitatorii magazinului si potentiali clienti. Atat designul magazinului cat si structura trebuie sa fie usor de inteles si de folosit

Realizare Logo

Creăm logo-ul afaceri dumneavoastră  si introducem datele de contact, încadrate in designul folosit pentru magazin astfel încât sa se mențină identitatea vizuala.