Cadou la fiecare proiect 100 € Folosește Codul: GO100
1642019344460 (1000 x 1000)
Digitalizarenationala.ro
Generatorul de tehnologie IT, magazine online și aplicații pentru dispozitivele mobile, oferim consultanță, proiectare, creare și publicare a fiecărei aplicații pe Google Play și Apple Store, permițând: notificarea clienților, gestionarea conținutului și funcțiilor din panoul de control direct de către proprietar.

We take care of your future !

1.

Începe

Crearea unei aplicații nu a fost niciodată mai ușoară. Nu trebuie să fii un programator expert. Nu aveți nevoie de niciun fel de cunoștințe, totul este foarte simplu și intuitiv.

2.

Simplu de gestionat

Gestionați-vă singur aplicația, adăugați pagini, postări, produse, fotografii și videoclipuri. Puteți face totul din panoul de administrare, rapid și ușor.

3.

Inovează afacerea ta

Restaurant, bar, hotel, centru de înfrumusețare, magazin online. Creați-vă cardurile de fidelitate și fidelizați-vă clienții. Introduceți produsele și începeți să vindeți prin aplicația dvs.

4.

Asistentă dedicată

Pasiunea noastră la dispoziția dumneavoastră. Vei fi însoțit de unul dintre experții noștri pe tot parcursul călătoriei până când obiectivul tău va fi atins.

Funcționalități și avantaje
notification

NOTIFICĂRI PUSH

Pune-ți compania în contact cu clienții tăi, trimite-le o notificare de fiecare dată când trebuie să comunici o nouă inițiativă sau o ofertă. Trimite notificări nelimitate!

notification (1)

Notificări individuale

Trimite notificări doar la anumiți clienți si parteneri. Imaginați-vă că selectați utilizatorii individual sau în grup și trimiteți o anumită notificare push.

online-shop (1)

ECOMMERCE

Realizăm magazinul online, gestionați produse, primiți comenzi și sunteți gata să vă extindeți afacerea la nivel național.

family

Imobiliare

Modulul pentru imobiliare permite clienților dumneavoastră să găsească casa de vis, apartamentul sau oricare proprietate. Listează-ți anunțurile pe aplicația ta!

Appuntamenti

Rezervări și programări

Gestionați-vă rezervările și programările pentru afacerea dvs., sincronizate cu Google Calendar, optimizând timpii de gestiune.

loyalty-card

Oferte și promoții

Oferă clienților tai oferte dedicate direct pe aplicația ta și generează mai multe vânzări.

taxi

Taxi app

Acum poți să gestionezi flota de taxi-uri și clienții, direct de pe aplicația ta, care te ajută sa fi in pas cu inovația.

print

Imprimare comandă

Conectați-vă magazinul online la funcția de imprimare și primiți comenzi direct pe imprimantă.

Digitalizarenationala.ro

Proiecte realizate de noi!

Digitalizarenationala.ro
Descărcați aplicația noastra acum și obțineți o lună de abonament GRATUIT!