CUM INCEPEM PROIECTUL?

Pasul 1

Comandați pachetul care va interesează sau ne contactați telefonic. După ce primim informațiile generale si discutam la telefon, prin email sau fata in fata pornim cu următorii pași.

Pasul 2

Ne trimiteți prin email  materialele pentru site, magazin sau ce proiect doriți, mai exact texte, structura pe pagini si imagini (daca nu aveți imagini putem folosi din baza noastră de date). In acest timp noi înregistram domeniul si găzduirea, realizam logoul (va trimitem primele propuneri) in caz ca aveți si aceste servicii in comanda. Ne pregătim grafica si planul de lucru intern.

Pasul 3

Ne apucam de treaba, punem cap la cap informația, organizam conținutul si realizam proiectul dumneavoastră. In cazul in care consideram ca lipsesc informații, nu sunt ușor de înțeles de vizitatori sau avem anumite propuneri mai atipice, va contactam pentru detalii. La acest pas trebuie doar sa așteptați.

Pasul 4

Atunci când proiectul ajunge la stadiul in care este pe placul nostru va trimitem spre evaluare rezultatul si așteptam cu nerăbdare părerile si feedbackul. Este normal sa mai găsiți modificări sau sa propuneți schimbări in design si structura. Preferabil ar fi sa faceți o lista, punctual cu note, exemplu: “pagina despre noi schimbam ordinea conținutului X” si sa o trimiteți pe email, noi răspundem tot pe subiect cu statusuri “Rezolvat” sau cu note suplimentare sau sfaturi daca consideram ca decizia nu este corecta, exemplu: poate afecta SEO sau este greu de parcurs informația.

Pasul 5

După ce am ajuns la un rezultat final, pe placul dumneavoastră, va trimitem: acces la panoul de administrare , acces la emailuri si pagina de facebook business si alte materiale lucrate, acolo unde este cazul.

Pasul 6

Păstram legătura si primiți suportul nostru gratuit pe o perioada nelimitata atâta timp cat utilizați website-ul / magazinul online realizat de noi, fără ca alta firma sau persoana sa intervină asupra lui, cu excepția dumneavoastră. Va ajutam in probleme ca:

  • Ați modificat conținutul si nu ați reușit sa faceți un anumit design sau ați stricat designul vechi
  • Anumite elemente din designul general nu se afișează corect
  • Probleme de încărcare sau neafișarea siteului (extrem de rar)
  • Imposibilitatea legării in panoul de administrare (extrem de rar)
  • Ați uitat ușerul si parola de la administrare
  • Aveți nevoie de consiliere pentru anumite întrebări din mediul online

Următorul pas este sa obții mai mulți clienți!